Persoonlijke
groei

= bedrijfsgroei

Image

Samen groeien. Samen sterker.

Samen groeien. Samen sterker. heeft niet alleen betrekking op onze dienstverlening, maar is ook iets wat in ons interne DNA zit. Ontwikkeling is daarbij een belangrijk speerpunt. Of dat nu ontwikkeling van je kennis van de flexbranche betreft of van een specifiek vakgebied. En in welke vorm dan ook: van langdurige opleidingen en uitgebreide cursussen tot korte specifieke trainingen en events. Lees verder voor een beeld van de mogelijkheden.
Image

Kennis van de flexbranche

Kom je bij ons werken en heb je geen ervaring met de uitzendbranche? Als onderdeel van het inwerktraject krijg je tijd en ruimte om online een opleiding tot backoffice professional te volgen. Met als doel om uiteindelijk een SEU-examen (Stichting Examens Uitzendbranche) af te leggen. Werk je bij ons in een rol waarbij je minder in direct contact staat met onze klanten/doelgroep, zoals binnen IT of de crediteurenadministratie? Dan is hier ook een ‘light-versie’ van beschikbaar (zonder SEU-examen). Wel krijg je zo meer inzicht in de branche waarin wij opereren en waar we het voor doen!
Image

Training on the job

Als je bij Flexhub begint stellen wij een inwerkplanning op voor je eerste week in je nieuwe rol. Naast het kennismaken en de eerste handelingen, krijg je een uitgebreid kijkje backstage. Directeur Jaco Slagboom neemt je mee op reis binnen Flexhub en geeft antwoord op vragen als: Hoe is onze dienstverlening opgezet? Welke processen komen daarbij kijken? Wat zijn de risico’s die wij dragen als juridisch werkgever? Welke belangen spelen er mee? En hoe kunnen wij daar winstgevend in zijn? Kortom – een cursus Flexhub en backoffice dienstverlening ineen, die je volledig onderdompelt in het Flexhub-DNA!
Image

Persoonlijke ontwikkeling

Elke 8 weken heb je een ‘Alles-Flex-gesprek’ met je teamleider. Een gesprek waarin niet inhoudelijk over je werk of prestaties wordt gesproken, maar waarin er even de ruimte en aandacht is voor hoe jij in de wedstrijd zit. Ben je happy? Mis je iets? Gaat het thuis ook goed? Waar sta je nu? Maar ook: wat zou je nog willen ontwikkelen? Dit kunnen zowel je pottenbak-skills zijn, maar bijvoorbeeld ook (én stiekem nog liever) je gesprekstechniek of projectmanagement talent! Voor iedereen maken we een persoonlijk opleidingsplan! Samen met je teamleider wordt er gekeken naar de mogelijkheden die het beste aansluiten bij jouw doelen.
Image

Events

Het FlexEvent, Big Event, Uitzendbureau Event, FLexFuture Event, maar ook Future Tech, seminars van DenkProducties, of Festival Recruitment in de Zon… Elk jaar worden er talloze interessante beurzen en events georganiseerd waar trends en ontwikkelingen in onze branche of in jouw specifieke vakgebied worden getoond en besproken. Laat je inspireren door interessante sprekers en pas de nieuwe kennis direct toe in je werk. Wij regelen een kaartje!

Doorgroeien binnen Flexhub

Heb je het naar je zin bij Flexhub, maar biedt je functie niet meer de uitdaging die je nodig hebt? Of wil je een andere richting op binnen Flexhub? We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden die passen bij jou en onze wensen. Of dat nu binnen je huidige team is of binnen een ander team. We kunnen in ieder geval zeggen: er is nog nooit iemand vertrokken vanwege een gebrek aan uitdaging!

Samen groeien?

We investeren graag in onze mensen. Spreekt dat jou aan en wil jij je ook verder ontwikkelen in je eigen vakgebied of juist een net iets andere weg inslaan? We zijn altijd op zoek naar mensen die willen groeien binnen ons bedrijf en daarbij meebouwen aan het succes van Flexhub. Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie via onze vacature Aanstormend Talent.