Team Finance
& Control

Grip op de knip

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Werken bij team Finance & Control

Team Finance & Control zorgt voor de interne financiële administratie en bestaat uit een Financieel Administratief Medewerker, 2 Assistent Controllers en een Financial Controller, Daniël Dekker, die ook de teamleider van dit team is. Samen zorgen zij dat de organisatie financieel gezond blijft!

Dit is team Finance & Control

  • Grip op de knip, maar met een flexibele benadering
  • Vraagbaak voor de hele organisatie m.b.t. financiële zaken
  • Analytisch, accuraat, maar alles behalve saai
  • Niet voor iedereen het meest zichtbaar, maar wel het meest onmisbaar
  • Naast veel focus, ook scherpzinnige humor

Team Finance & Control in actie

Bij Team Finance & Control ligt de verantwoordelijkheid voor de gehele interne administratie. Denk daarbij aan de wekelijkse marge-factuur richting de intermediairs en het uitbetalen van de betreffende marge. Inkomende betalingen, uitgaande betalingen; alle bankmutaties worden dagelijks bijgehouden en verwerkt. De Flexhub creditcard zwaait daarbij veelvuldig rond voor online campagnes, maandelijkse abonnementen voor toolings of het boeken van tickets voor een bedrijfsreis!
Daarnaast is dit team ook verantwoordelijk voor de controle op btw, periodieke belastingaangiftes en het opstellen van de jaarrekeningen. Kortom, Team Finance & Control houdt zicht en controle op de financiële gezondheid van Flexhub!
Image

Wanneer een uitzendbureau de backoffice bij Flexhub uitbesteedt, handelt het in de basis onder de naam van Flexhub en de administratie verloopt dan ook binnen deze entiteit. In specifieke gevallen is het echter ook mogelijk dat een klant onder zijn eigen naam opereert, maar dat Flexhub nog wel de backoffice werkzaamheden blijft uitvoeren. Dat betekent dat we naast Flexhub BV ook de administratie verzorgen voor de BV’s van deze specifieke klanten. Een extra uitdaging voor dit team!

Daniël Dekker, Teamleider Finance & Control

Image

Ontwikkelen en doorgroeien

In het kader van ons motto Samen groeien. Samen sterker. is ontwikkelen en doorgroeien een belangrijk speerpunt. Of dat nu de diepte in is wat kennis van de flexbranche betreft of van een specifiek vakgebied. En in welke vorm dan ook: van langdurige opleidingen en uitgebreide cursussen tot korte specifieke trainingen en events.

Flexhub stimuleert daarmee persoonlijke en zakelijke groei. Meer weten over ontwikkelen en doorgroeien? Klik op onderstaande button.

Ontwikkeling - Persoonlijke groei

Kennismaken?

Kennismaken met één van deze toppers of meer weten over wat het werken in Team Finance & Control betekent? Neem contact op!