Team Credit
Control

Cashen met klasse

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Werken bij team credit control

Voor een kleine 100 klanten en al hun opdrachtgevers hebben wij een specialistisch team voor het beheren van de debiteuren. In Team Credit Control werken circa 7 collega's verdeeld over de rollen Medewerker Debiteurenbeheer (Collector) en Credit Controller. Onder leiding van teamleider Kimberley van Roosendaal stellen zij alles in het werk om het aantal achterstallige betalingen tot een minimum te beperken.

Dit is team credit control

  • Hocus-FOCUS-pilates-pas; er kan altijd meer geld in de kas
  • Een op elkaar ingespeeld team met een betrokken teamleider
  • Structuur, planning en een beetje chaos
  • Het staartje van het proces, dat de organisatie in balans houdt
  • De ultieme combinatie van cijfers, software en socializen!

Team credit control in actie

Credit Control in actie - Flexhub
Waar gewerkt wordt, worden uren gemaakt en uren zijn facturen! Omdat wij onze klanten in alle backoffice gerelateerde werkzaamheden ontzorgen, regelen wij ook het debiteurenbeheer voor onze klanten. Via een vast actiepad nemen we contact op met de opdrachtgevers van onze intermediairs (klanten) als betalingen niet op tijd binnenkomen. Zowel telefonisch als per e-mail.
Binnen team Credit Control zie je voornamelijk de term ‘sociaal-incasseren’ in de praktijk. Het liefst blijven we zo ver mogelijk bij een incassotraject vandaan. Op een respectvolle manier zoeken we naar oplossingen om de openstaande facturen betaald te krijgen. Door goed met elkaar in gesprek te gaan en het menselijke bij het zakelijke te voegen, bereiken we veel meer dan wanneer we met de spreekwoordelijke stok slaan!
Image

Wat het werk binnen dit team echt uitdagend maakt? Naast het overgrote deel van onze klanten die hun backoffice bij ons uitbesteden en daarmee ook handelen onder de naam Flexhub, zijn er ook een aantal klanten die onder hun eigen naam opereren. Zij laten wel alle backoffice werkzaamheden door ons uitvoeren. Dit betekent dat wij het debiteurenbeheer van meerdere BV’s verzorgen en de collega’s binnen ons team dus regelmatig van pet wisselen!

Kimberley van Roosendaal, Teamleider Credit Control

Image

Ontwikkelen en doorgroeien

In het kader van ons motto Samen groeien. Samen sterker. is ontwikkelen en doorgroeien een belangrijk speerpunt. Of dat nu de diepte in is wat kennis van de flexbranche betreft of van een specifiek vakgebied. En in welke vorm dan ook: van langdurige opleidingen en uitgebreide cursussen tot korte specifieke trainingen en events.

Flexhub stimuleert daarmee persoonlijke en zakelijke groei. Meer weten over ontwikkelen en doorgroeien? Klik op onderstaande button.

Ontwikkeling - Persoonlijke groei

Kennismaken?

Kennismaken met één van deze toppers of meer weten over wat het werken in Team Credit Control betekent? Neem contact op!