Team
Operations

Onze backbone

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Werken bij team Operations

Team Operations bestaat uit circa 20 backoffice specialisten en relatiebeheerders. Onder leiding van teamleider Denise Sterk is dit team het eerste aanspreekpunt voor al onze klanten en zij staan dan ook dagelijks in contact met de intermediairs. Binnen het team bestaat er een buddy-systeem waarbij 1 relatiebeheerder en 2-3 backoffice specialisten samen een klantenportefeuille bedienen.

Dit is team Operations

  • Never a dull moment
  • Afwisselende werkzaamheden die soms de hele planning overhoop gooien
  • Enthousiast en gemotiveerd team, met een echt ‘wij’-gevoel
  • Je mannetje (of vrouwtje) staan
  • Snel schakelen = snelle resultaten in een snelle branche

Team Operations in actie

Naast de vaste taken, zoals de wekelijkse loonadministratie en het verzorgen van een compleet medewerkersdossier, is het lastig te beschrijven hoe een dag er voor deze collega’s uitziet. De snel veranderende wereld van flex maakt dat elke dag weer nieuwe uitdagingen met zich mee brengt.
  • Een nieuw cao-akkoord met verhoogde vergoedingen of lonen? Dat moet voor alle flexkrachten werkzaam binnen deze cao tijdig doorgevoerd worden.
  • Een bedrijfsongeval met letsel? Daar moet de verzekering van op de hoogte worden gesteld.
  • Eén van onze klanten wil medewerkers in het buitenland gaan uitzenden? Dan is het belangrijk op de hoogte te zijn van de lokale wetgeving, deze op te volgen en de flexkracht van de juiste documenten te voorzien.
Image

Kortom, een zeer afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is en je werkzaamheden grotendeels worden bepaald door de vraag en behoefte van de klant. En dit zegt het al: in dit team werken sterk dienstverlenende krachten die onze klanten in alles weten te ontzorgen!

Denise Sterk, Teamleider Operations

Image

Ontwikkelen en doorgroeien

In het kader van ons motto Samen groeien. Samen sterker. is ontwikkelen en doorgroeien een belangrijk speerpunt. Of dat nu de diepte in is wat kennis van de flexbranche betreft of van een specifiek vakgebied. En in welke vorm dan ook: van langdurige opleidingen en uitgebreide cursussen tot korte specifieke trainingen en events.

Flexhub stimuleert daarmee persoonlijke en zakelijke groei. Meer weten over ontwikkelen en doorgroeien? Klik op onderstaande button.

Ontwikkeling - Persoonlijke groei

Kennismaken?

Kennismaken met één van deze toppers of meer weten over wat het werken in Team Operations betekent? Neem contact op!