Team MarCom
& Sales

Onze creatieve trein

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Werken bij team Marketing, Communicatie (MarCom) & Sales

De creatieve trein die altijd op stoom is, het paars-roze gekleurde uithangbord van de organisatie en de vertalers van het bedrijfs-DNA, dat is Team MarCom & Sales bij Flexhub. Een zelfsturend team, met een toeziend oog van teamleider Denise Sterk, dat samen zorgt dat Flexhub steeds beter op de kaart komt te staan. Zowel als potentiële partner voor onze klantendoelgroep, als potentiële werkgever voor onze arbeidsmarkt-doelgroep.

Dit is team MarCom & Sales

  • Zelfstandig, zelfsturend, zelfzeker en met zelfspot
  • Je kunt het zo gek niet verzinnen… behalve als de baas er voor moet pinnen
  • Bruisend van de ideeën en denken altijd in (Flexhub) kleuren en plaatjes
  • Het uithangbord van Flexhub, voor potentiële klanten en medewerkers
  • Samen hard werken, samen veel plezier

Team MarCOm & Sales in actie

Team MarCom & Sales richt zich op vier doelgroepen: potentiële klanten, bestaande klanten, potentiële medewerkers en bestaande medewerkers. Elk teamlid heeft daarin zijn eigen focus, maar er wordt uiteraard ook veel samengewerkt om te zorgen dat er een eenduidige boodschap over wordt gedragen.
Afspraken met potentiële klanten, een flitsende videocampagne op een festival en het organiseren van grote klantevents met interessante sprekers. Maar ook leadgeneratie, offertes maken, SEO, het zichtbaar zijn op social media kanalen… You name it. Alles om ervoor te zorgen dat Flexhub zowel intern als extern zichtbaar is en kan laten zien wie Flexhub is.
Image

Waar bij veel commerciële organisaties de klant de belangrijkste asset is, is er bij Flexhub ook juist veel oog voor de medewerker! Daarom wordt er vanuit dit team veel aandacht besteed aan de interne communicatie en teambuilding. Interactieve kwartaalmeetings, een compleet vitaliteitsplan met o.a. bootcamp en padel en vette bedrijfsuitjes? We got it!

Rosalynn Bommeljé, MarCom Coördinator

Image
Ook recruitment en arbeidscommunicatie valt onder team MarCom & Sales. Want wij begrijpen natuurlijk heel goed waarom mensen graag bij ons willen werken, maar dat is (nog) niet voor iedereen vanzelfsprekend... Met het schrijven van de juiste, aansprekende vacatureteksten, het inzetten van online en offline campagnes en het verzorgen van een fijne pre- en onboarding, laten wij zien waarom iedereen hier met plezier naar zijn/haar werk komt!

Ontwikkelen en doorgroeien

In het kader van ons motto Samen groeien. Samen sterker. is ontwikkelen en doorgroeien een belangrijk speerpunt. Of dat nu de diepte in is wat kennis van de flexbranche betreft of van een specifiek vakgebied. En in welke vorm dan ook: van langdurige opleidingen en uitgebreide cursussen tot korte specifieke trainingen en events.

Flexhub stimuleert daarmee persoonlijke en zakelijke groei. Meer weten over ontwikkelen en doorgroeien? Klik op onderstaande button.

Ontwikkeling - Persoonlijke groei

Kennismaken?

Kennismaken met één van deze toppers of meer weten over wat het werken in Team MarCom & Sales betekent? Neem contact op!