Team Verzuim
& Re-integratie

Onze care-bears

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Werken bij team Verzuim & Re-integratie

Team Verzuim & Re-integratie bestaat uit circa 10 collega’s in de rollen van Assistent Verzuim, Verzuimcoördinator en Verzuimadviseur met Fleur Cozijn als teamleider. Als juridisch werkgever en ‘eigenrisicodrager’ is Flexhub verantwoordelijk voor alle zieke flexkrachten, maar nog belangrijker, voor hun herstel!

Dit is team Verzuim & Re-integratie

  • Een bruisend team, met een groot empathisch vermogen
  • Echte Care-bears: zorgzaam naar de flexkracht, maar ook zeker naar elkaar
  • Een luisterend oor, zowel aan de telefoon als voor je onderbuikgevoel
  • Ook wel de detectives van de HR genoemd, maar met respect voor de regels
  • Samenwerken en goede communicatie is key, ook met mensen uit andere teams

Team Verzuim & Re-integratie in actie

In Nederland is een werkgever tot 2 jaar na een ziekmelding verantwoordelijk voor de uitbetaling van ziektegeld en het bijdragen aan een voorspoedig herstel. Hoewel we er uiteraard naar streven om iedere zieke flexkracht binnen die termijn weer hersteld, dan wel gere-integreerd te krijgen, kan het dus voorkomen dat wij dossiers 2 jaar lang in beheer hebben.
Het spreekt daarom voor zich, dat het in dit team belangrijk is om een goede verbinding te houden met de zieke flexkrachten aan de ene kant, maar ook de klanten en specialisten aan de andere kant. Denk daarbij aan een arbodienst of andere medisch specialist, want ondanks alle kennis zijn wij zelf tenslotte geen arts…
Image

De Verzuim-Assistenten hebben daarom vrijwel dagelijks telefonisch contact met voornamelijk de ziekte flexkracht om goed op de hoogte te blijven van de situatie. Ook zorgen zij voor een duidelijke verslaglegging. De Verzuimcoördinatoren houden zich daarnaast vooral bezig met de langlopende dossiers waar meerdere belanghebbenden bij betrokken zijn. Een spoedig herstel is hierbij altijd het uitgangspunt!

Fleur Cozijn, Teamleider Verzuim & Re-integratie

Image

Ontwikkelen en doorgroeien

In het kader van ons motto Samen groeien. Samen sterker. is ontwikkelen en doorgroeien een belangrijk speerpunt. Of dat nu de diepte in is wat kennis van de flexbranche betreft of van een specifiek vakgebied. En in welke vorm dan ook: van langdurige opleidingen en uitgebreide cursussen tot korte specifieke trainingen en events.

Flexhub stimuleert daarmee persoonlijke en zakelijke groei. Meer weten over ontwikkelen en doorgroeien? Klik op onderstaande button.

Ontwikkeling - Persoonlijke groei

Kennismaken?

Kennismaken met één van deze toppers of meer weten over wat het werken in Team Verzuim & Re-integratie betekent? Neem contact op!