Team IT &
Development

Powered by

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Werken bij team IT & Development

De groei van onze organisatie betekent aan de ene kant groei in personeelsbestand, maar aan de andere kant ook absoluut veel ontwikkeling op het gebied van automatisering. Niet alleen extra handjes, maar ook soepel lopende processen, praktische en goed werkende tools en de juiste front-end middelen, zorgen voor een effectievere en efficiëntere dienstverlening naar onze klanten. Team IT & Development, onder leiding van teamleider Henk Verschoor, zet zich hier graag voor in!

Dit is team IT & Development

  • "Wat er niet is, kunnen we bouwen"
  • Altijd behulpzaam en domme vragen bestaan niet
  • Een dynamisch en divers team met zowel zieners (visionairs) als doeners
  • Heel veel kennis om op te doen en heel veel ruimte om kennis te delen
  • Altijd in ontwikkeling en voorstander van voorop lopen

Team IT & Development in actie

Team IT & Development beschikt over de juiste kennis, expertise en drive om constant aan bestaande en nieuwe processen te werken en deze te optimaliseren! Dit gaat van het aanschaffen en het juist installeren van een laptop voor een nieuwe collega, tot het bouwen aan low/no-code Power Automate oplossingen op het Microsoft 365-platform. Die standaard mailtjes met een vaste pdf-bijlage? Die worden nu automatisch uitgelezen en aan het juiste klantdossier gekoppeld!
Niet alleen de collega’s op kantoor, maar ook onze klanten maken gebruik van onze software. Zo verwerken we de volledige loonadministratie van alle uitzendkrachten via Helloflex/Flexservice. Deze software wordt bij onze klanten geïmplementeerd en wij monitoren dat het ook altijd functioneert, up-to-date blijft en voldoet aan de laatste wet- en regelgeving.
Image

Dus ook voor onze externe klant, is Team IT & Development een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Technologie is namelijk heel handig, maar dan moet het wel werken…

Het online bestaan van Flexhub wordt goed beschermd door onze Cyber-security specialist Sander, en deze flitsende Werkenbij-site? Die hebben Neline & Amy gebouwd!

Henk Verschoor, Teamleider IT

Image

Ontwikkelen en doorgroeien

In het kader van ons motto Samen groeien. Samen sterker. is ontwikkelen en doorgroeien een belangrijk speerpunt. Of dat nu de diepte in is wat kennis van de flexbranche betreft of van een specifiek vakgebied. En in welke vorm dan ook: van langdurige opleidingen en uitgebreide cursussen tot korte specifieke trainingen en events.

Flexhub stimuleert daarmee persoonlijke en zakelijke groei. Meer weten over ontwikkelen en doorgroeien? Klik op onderstaande button.

Ontwikkeling - Persoonlijke groei

Kennismaken?

Kennismaken met één van deze toppers of meer weten over wat het werken in Team IT & Development betekent? Neem contact op!